Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle topluma fayda sağlamayı amaçlayan Ford Otosan, genç mühendisleri desteklemeye devam ediyor. Ford Otosan Eskişehir Fabrikası Malzeme Yönetim Sistemleri ekibi; Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin geliştirdiği bir dijitalleşme projesinin sanayi danışmanlığını üstlendi. Proje, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda birincilik elde etti.
Mehmet Emin Sezer | eminsezer@otosiklet.com
Türkiye’nin bugününe ve yarınına yatırım yapmayı sürdüren Ford Otosan, üniversite-sanayi iş birlikleriyle birçok yeni projeyi hayata geçiriyor. Bu iş birlikleri kapsamında; Ford Otosan Eskişehir Fabrikası Malzeme Yönetim Sistemleri ekibi ile Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri, ‘Otomotiv Sektöründe Envanter Doğrulama Sürecinin Web Tabanlı Dijitalizasyonu’ adlı bir proje geliştirdi. Ford Otosan ekibinin sanayi danışmanlığını üstlendiği tez projesi, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda büyük bir başarı elde ederek ‘Bilgi ve İletişim Teknolojileri’ kategorisinde birincilik elde etti.
Ödüllerini Teknofest’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldılar
Genç mühendisler, ödüllerini Samsun’da gerçekleşen Teknofest 2022 organizasyonu kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı. Törene katılan Ford Otosan ekibi, birinciliği öğrencilerle birlikte kutladı.
Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu Ford Otosan, toplumsal kalkınmaya katkı sağlama hedefiyle uzun yıllardır birçok farklı alana yatırım yapıyor. Bu kapsamda üniversite-sanayi iş birliklerine büyük önem veren Ford Otosan, ESTÜ-Ford Otosan Akademi bünyesinde öğrencilerin sanayi projeleri geliştirmelerine imkan veriyor. Gençlerin eğitimleri ve gelişimlerine katkıda bulunurken, Türk otomotiv sektörünün geleceğine yatırım yapıyor. 60 yılı aşkın deneyimiyle, sektörde nitelikli iş gücü ve kaliteli eğitimi destekleyen Ford Otosan; ülke ekonomisine, istihdama ve topluma katkı sağlamak için çalışmaya devam ediyor.
www.otosiklet.com
Hata!
Yorumunuz Çok Kısa, Yorum yapabilmek için en az En az 10 karakter gerekli